Selecteer een pagina

Wat is mijn verhaal?

Sinds 1998 weet ik dat ik Fibromyalgie en Chronische vermoeidheid heb. Voor mij was het een hele ontdekkingsreis. Ik ging van een full time goed betaalde baan naar een periode waarin ik me waardeloos en aan de kant gegooid voelde door de maatschappij. Toch voelde ik na een tijd weer een vuurtje branden, ik had nog wel wat in mijn mars, en door te praten met lotgenoten en heel hard werken aan mezelf kan ik dit nu doorgeven aan anderen.

Wat doe ik?

Ik hoop deze ontdekkingsreis voor lotgenoten makkelijker te maken. Ik wil mensen met een chronische ziekte laten inzien dat er meer zit in het leven. Geluk en blijheid hangt niet af van een beperking. Ik ben een motivatie en Life Coach voor een gelukkig leven met Fibromyalgie en Chronisch Vermoeidheidsyndroom.

Hoe doe ik dat?

Vooral door mijn eigen ervaringen en verhaal te vertellen wil ik jullie inspireren en motiveren. Ik zal vrijuit met jullie delen wat voor mij wel en niet gewerkte heeft. Om het dagelijks leven wat makkelijker te maken wil ik jullie informeren door tips & tricks, life hacks en zal ik jullie praktische handvaten aanreiken. Ook jullie partners, therapeuten en andere dienstverleners zijn van harte welkom!

Wie ben ik?

Mijn naam is Hilde, ik woon in Leuven (Belgie) met mijn partner en onze twee katten. In onze kleine stadstuin verwelkomen wij graag vlinders, bijen, vogels, kikkers en salamanders. Slakken en wespen, daar zijn we niet zo dol op. Wij reizen allebei heel graag en dan vooral naar zonnige bestemmingen, en daarnaast genieten we elk van onze eigen hobbies.

Share This